maandag 7 december 2009

World Peace is Possible

World Peace is Possible is een stichting die de opvatting wil bevorderen dat wereldvrede in principe mogelijk is. Zij merken een daling op in het aantal gewapende conflicten in de wereld en ze denken dat deze trend zich kan doorzetten. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat steeds meer mensen gaan geloven dat wereldvrede mogelijk is, vandaar de boodschap 'World Peace is Possible'. Want pas als je gelooft dat wereldvrede een reƫle mogelijkheid is, ga je je hiervoor actief inzetten.

Op de website van World Peace is Possible staat:

"World Peace is Possible ziet kansen voor wereldvrede door de toenemende kracht van ‘people power’ in combinatie met de mogelijkheden van internet.(...) De kracht van de mensen die roepen om een rechtvaardige en eerlijke wereld wordt steeds groter. De helden van tegenwoordig zijn niet meer de veroveraars zoals Alexander de Grote of Napoleon, maar vredestichters als Mandela en Kofi Anan."

Het vredesduif-logo is getekend door Dick Bruna (de tekenaar van Nijntje). De stichting van World Peace is Possible streeft ernaar dit logo wereldwijd te verspreiden.

Meer informatie over World Peace is Possible is te vinden op:


http://www.worldpeaceispossible.com

1 opmerking:

 1. We Are One, World Peace Is Possible
  http://www.youtube.com/watch?v=cB6snSA-q3o

  We Are One, World Peace Is Possible, Behind The Scenes
  http://www.youtube.com/watch?v=B0BGEg9mP3A

  www.wpip.nl

  BeantwoordenVerwijderen